summer date

Zwoele zomeravonden: 5 x ideeën voor een zinderende date

Ha lekker; de zomer heeft al flink haar intrede gedaan – ook al is het nog lente. Temperaturen van boven de 30 graden zorgen nu al voor zwoele avonden. Hoe leuk is het om hier heerlijk van te genieten met je eigen date?! Hier volgen 5 ideeën voor een hete date waarvan je hartje sowieso sneller gaat kloppen.

1. Picknicken op het strand

Het strand kan druk zijn op een warme avond, maar er is altijd genoeg ruimte om gezellig met zijn tweetjes te zijn. Loop wat verder dan het gros van de mensen en zoek een duinpannetje op.

Neem een picknickmand mee met stokbrood, salade en een wijntje. Als dit geen zinderende date oplevert, dan weet ik het ook niet meer.

2. Huur een Stand-Up Paddleboard (SUP)

Heb je wel eens die mensen gezien die staand op een groot surfboard op het water lijken te lopen? Dat is geen surfboard waar ze op staan, maar een Stand-Up Paddleboard. Met een peddel beweeg je je vooruit.

Een superleuke manier om met je date heerlijk te ontspannen op het water, weg te zijn van alle drukte en ook nog eens een goede work-out te krijgen. Je moet wel tegen een beetje zweten kunnen, maar hey het is niet voor niets een zinderende date.

3. Pannenkoeken eten in het bos

Het bos ademt mysterie en romantiek uit. En het is een uitstekende plek om af te koelen op een hete avond. Neem je date mee naar een pannenkoekenboerderij bij jullie in de buurt en geniet saampjes van de simpele maar oh zo fijne gezelligheid van hoe het vroeger was.

Ben je een beetje nerveus voor je date? Maak voordat je pannenkoeken gaat eten een wandeling door het bos met zijn tweeën. De natuur heeft een ontspannende werking op ons lichaam, dus dit is dan een uitstekend idee.

Puur natuur, pannenkoeken en een mogelijke liefde van je leven. Wat wil je nog meer.

4. Organiseer een outdoor filmavond

Heb je een tuin of balkon? Leg een aantal comfortabele kussens of beanbags neer, installeer je laptop of tv en geniet samen van een spannende film. Maak wat popcorn, en zet wat bier, wijn of cocktails neer en je filmavondje is geslaagd.

5. Culinair avondje bij een Food Festival

Samen eten zorgt voor verbinding en vormt dé basis van elke relatie. Check een van de Food Festivals bij jullie in de buurt en geniet van de vele culinaire hoogstandjes die hier worden aangeboden.

Wat is er nu fijner dan op een zwoele zomeravond samen te genieten van lekker eten – en van elkaar?!

Welke date vind jij het leukst? Laat het weten in de comments!

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: