hej clothes

Wat trek je aan op een eerste date: dos & don’ts voor vrouwen

Het is gelukt, je hebt een date geregeld met een leuke, knappe man! Komend weekend gaan jullie op stap. Je kijkt er al heel de week naar uit en krijgt al vlinders in je buik bij de gedachte aan zijn glimlach. Je bent speciaal naar de kapper geweest, je nagels zijn gelakt en je huis is opgeruimd. Je hebt alleen één dringende vraag…wat trek je aan?! 

Don’t: Iets aantrekken wat totaal niet bij je past

Laten we beginnen bij wat je beter niet kunt aantrekken op je eerste date. Veel vrouwen (en mannen ook trouwens) denken dat ze zich moeten aanpassen aan de ander om leuk gevonden te worden. Maar dat hoeft helemaal niet!

Stel bijvoorbeeld dat je weet dat je date heel sportief is, trek dan niet meteen een joggingoutfit aan. Natuurlijk is dat overdreven (tenzij je eerste date in de sportschool plaatsvindt), maar het gaat erom dat je je niet anders hoeft voor te doen dan je bent. 

Sterker nog, de meeste mensen worden door hun tegenpolen aangetrokken. Dus wees jezelf en trek aan wat bij jouw eigen karakter past. 

Don’t: Te onthullende kleding dragen

Een beetje bloot mag wel, maar om direct te laten zien wat voor soort bh je draagt, is een tikje too much. Laat wat aan de fantasie van de ander over, dat wekt nog veel meer spanning op.

Don’t: Iets aandoen waar je je niet prettig in voelt 

Heb je een nieuw sexy jurkje gescoord voor je eerste date? Maar kun je er eigenlijk niet zo lekker in ademhalen? Hoe mooi of slank je er ook in uitziet, niets is zo vervelend als een outfit waarin je niet prettig kunt bewegen. Een eerste date kan al zenuwslopend genoeg zijn, dus daar hoeft je kleding niet aan bij te dragen.

Do: Houd je make-up natuurlijk

Veel vrouwen denken dat ze er mooier uitzien met make-up, maar dat hangt er echt van af hoeveel je gebruikt. De meeste mannen houden meer van een naturel look. Werk dus oneffenheden netjes weg, maar vermijd het pannenkoek-effect. Te veel foundation is sowieso niet goed voor je huid.

En als je je ogen accentueert, houd de kleur op je lippen dan wat rustiger. 

Do: Richt je op de date, niet op de kleding

Wat gaan jullie doen? Gaan jullie romantisch dineren, bowlen, picknicken in het park of naar het strand? Het lijkt logisch, maar het heeft vrij weinig zin om je sexy hakken aan te doen als ze toch wegzakken in het zand. Kleed je naar de gelegenheid en laat die stiletto’s nog even in de kast voor een volgende date.

Do: Draag comfortabele schoenen

Voortbordurend op de vorige tip, is niets zo vervelend als pijnlijke voeten. Besluit dus niet om je gloednieuwe laarsjes in te lopen op je eerste date, maar draag comfortabele schoenen. Besteed je energie aan elkaar, niet aan het verzorgen van je blaren.

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: