Screen Shot 2020-01-29 at 10.18.07

Vijf tips om hem te verrassen

Het is natuurlijk prima dat mannen van Mars en vrouwen van Venus komen, maar dat maakt het er niet makkelijker op om een verrassing voor het andere geslacht te bedenken. Wil dat zeggen dat mannen vooral blij zijn met een praktisch cadeau terwijl je die juist weer niet aan vrouw moet geven? Hieronder volgen 5 tips hoe je jouw “Mars-mannetje” kan verrassen…

1) Speelgoed

Mannen zijn net kleine kinderen dus met een ‘speelgoedje’ zit je vaak goed. Kan hij niet van zijn mobiele telefoon afblijven? Of kijkt hij altijd likkebaardend naar horloges? Grote kans dat je hem superblij kan maken met een of andere gadget. 

2) Huur een speciale auto voor een dag

Voortbordurend op het thema ‘speelgoed’ kunnen we stellen dat (heel) veel mannen een favoriete auto hebben. En nee, we verwachten niet dat je een auto voor hem koopt! Maar als je hem een dagje laat rondrijden in zijn lievelingsauto, dan heb je ’s avonds vast een heel blije vent thuis. 

3) Iets doen wat hij leuk vindt

Stel, je vriend is enorme fan van Ajax (of Feyenoord of vul maar in). Waarom niet kaartjes voor hem regelen? Zeker als jij voetbal normaal gesproken niets vindt, is dit de uitgelezen kans om hem te verrassen. Bedenk hoe raar hij zal opkijken als jij opeens naast hem staat te juichen voor zijn kluppie. En ja, het zal (ook voor jou) helemaal leuk zijn als hij fan is van FC Barcelona…

4) Wees zijn chef-kok

Denk even aan de uitdrukking ‘de liefde van een man gaat door de maag’. Kies een dag uit waarop hij het heel druk heeft en hij waarschijnlijk moe thuis zal komen. Hij kan alle stress van zich af laten glijden als hij de romantisch gedekte tafel met zijn favoriete maaltijd erop, voor hem klaar ziet staan.

5) Maak de speurneus in hem los

Herinner je de kinderpartijtjes van vroeger? En waren de partijtjes met een speurtocht niet de allerleukste? Ze waren spannend en je deed je best om enigszins slim uit de hoek te komen. Waarom zou een speurtocht dan niet meer leuk zijn voor volwassenen? Verstop een picknickmand of een cadeau in huis of bijvoorbeeld een bos en plak her en der aanwijzingen die hem daar naartoe zullen leiden. Haal het kind in hem naar boven en maak er een onvergetelijke herinnering van!

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: