Screen Shot 2018-11-16 at 13.46.29

Sunshine Story: hoe Maikel en Colinda elkaar vonden via HappyPancake

Liefde overwint afstand!

Ik had geen idee dat ik de afstandsfilter op HappyPancake niet goed had ingesteld. Pas toen Maikel voorbij kwam op mijn Ontdekkingspagina realiseerde ik me dat ik de afstand ruim had ingevuld. Uit Brabant kwam hij, wél anderhalf uur rijden bij mij vandaan. 

Toen ik op de knop drukte om hem te liken, wist ik niet waar dat toe zou leiden en dacht ik zeker niet na over lange reistijden. Maikel sprak me erg aan en mijn vinger op de muis van mijn computer volgde slechts mijn gevoel. Een gevoel dat alleen maar sterker werd met  elk grappig en gezellig bericht van hem tijdens onze chats. Hij bood aan mijn kant op te komen voor een ontmoeting, waaruit ik begreep dat afstand voor hem geen probleem was.

Ondanks mijn hooggespannen verwachtingen en nerveuze kriebels in mijn buik, voelden de drie zoenen die ik hem in zijn auto bij wijze van verwelkoming gaf, als vanzelfsprekend. Net als onze gesprekken tijdens het heerlijke diner in een Italiaans restaurant met uitzicht op het strand. Een uitzicht waar mijn ogen even konden rusten als de aanblik van de charmante en goedgeklede man tegenover me, me in verwarring bracht. Bovendien rook die man met wie ik – aan dat tafeltje met een kaars tussen ons in – kon lachen om hoe nerveus we allebei waren geweest voor onze date, ook nog eens heel lekker. Een heerlijke geur die tijdens de frisse wandeling over de Pier van Scheveningen diezelfde avond, werd vermengd met de zilte geur van de zee.

Onze overweldigende eerste zoen toen hij me thuis afzette, luidde een onverwachte en verrassende wending van onze levens in. Om de twee weken brengen we het weekend met elkaar door en ook die ene week dat we samen in Maikels huis konden zijn, was vol geluk. We doen leuke dingen samen met als één van de hoogtepunten van het afgelopen half jaar een weekend naar Berlijn. We genieten vooral van het bij elkaar zijn.

De ruim honderd kilometer tussen ons in, zijn vooral zwaar na het afscheid, maar als we naar elkaar toe rijden is de auto gevuld van leuke plannen en verlangen. Ook maakt diezelfde afstand het lastig om onze toekomst – met schoolgaande kinderen – nader in te vullen. Dat ik iemand heb gevonden met wie ik graag over de toekomst wil nadenken, stemt me alleen maar gelukkig en ja, ik ben heel blij dat ik indertijd die afstandsfilter op HappyPancake te ruim heb ingesteld. 

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: