Screen Shot 2018-12-04 at 22.10.07

Sunshine Story: Hoe Henk en Rianne elkaar vonden via HappyPancake

Net op tijd

Echt, het heeft zo moeten zijn! Normaal gesproken is de maandag de drukste dag van de week op mijn werk, maar die maandag had ik even tijd over en scrolde ik naar beneden op de Ontdekkingspagina van HappyPancake. Ik zag de profielfoto van Rianne en kon het niet laten om meteen haar hele profiel te bekijken. Net op tijd! Zij had gezien dat ik op haar profiel had gekeken en in plaats van de app te verwijderen zoals ze een dag eerder had besloten, stuurde ze me een flirt. In plaats van dat het een drukke maandag zoals alle andere werd, werd het de mooiste maandag ooit, want op die dag werd de kiem gelegd voor iets waar we beiden niet meer op hadden durven hopen. 

Mails werden lange chats die op hun beurt weer overgingen in lange, nachtelijke telefoongesprekken. Onze eerste date volgde snel en begon met het overhandigen van de hartvormige doos met chocola die ik voor Rianne had meegebracht. Het eindigde ermee dat het restaurant met uitzicht op de Maas, dat gewoonlijk om middernacht sluit, speciaal voor ons tot kwart voor één open bleef. In de tussenliggende uren was er die mengelmoes van kriebels en spanning met het je volledig vertrouwd voelen met de persoon tegenover je. 

Als er geen twijfel over gevoelens zijn, als je simpelweg weet dat je de ware hebt gevonden, blijkt het dus allemaal heel snel te kunnen gaan. Al na een paar weken na onze eerste date ontmoette ik de dochters van Rianne die vier en zeven jaar oud zijn. Ik had me geen voorstelling gemaakt van wat er eventueel zou kunnen gebeuren als ik eenmaal een account op HappyPancake had aangemaakt, maar dat ik nu maar liefst drie prinsessen in mijn leven heb, overtreft al mijn verwachtingen. Met ons viertjes hebben we de tijd van ons leven. Ook de mini-prinsessen hebben aangegeven dat ik niet meer weg mag, wat heel goed uitkomt want dat is wel het laatste wat ik wil.

Tijdens onze chats en telefoongesprekken leek het te mooi om waar te zijn. In werkelijkheid blijkt het dus echt zo mooi te kunnen zijn. We herkennen elkaar in onze persoonlijkheden en ervaringen en zelfs over de opvoeding van de meisjes zitten we geheel op één lijn. Rianne en ik zeggen weleens tegen elkaar dat we iedereen een liefdesverhaal gunnen waarbij alles gewoon klopt, maar dit is ons verhaal!

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: