Screen Shot 2019-01-28 at 09.16.37

Sunshine Story: Hoe Annamarie en Bernard elkaar vonden via HappyPancake

Jaaaaa!

Je leest het wel vaker in presentatieteksten op  HappyPancake. “Ik ben niet direct op zoek naar iemand”. Nou, ik was ook zo iemand die alleen eens nieuwsgierig rond wilde kijken. Ook ik was niet op zoek, simpelweg omdat ik me geen voorstelling kon maken van wat ik kon verwachten. Of misschien verwachtte ik niets omdat je soms de hoop op een nieuwe grote liefde, onderweg tijdens je leven bent kwijtgeraakt.

Het was niet alleen omdat ik op het juiste moment een account had aangemaakt, maar het was ook zeker het geduld van Bernard die drie weken heeft gewacht voordat ik reageerde om een eerste afspraak te maken. Mijn zoontje was op dat moment een paar maanden oud en ik vond het nog niet zo eenvoudig om een date te plannen. Maar toen we dan eindelijk tijdens onze eerste ontmoeting aan de koffie zaten, bleek alles heel eenvoudig. Daar zat ik tegenover die vrolijke, leuke man en ik dacht alleen maar “wow, die wil ik wel houden!” Het leven voelde opeens lichter en eenvoudiger toen ik naar zijn opgewekte glimlach keek. Later bleek dat hij ook mijn lach leuk vindt dus ja, wij (glim) lachen samen heel wat af. 

Die beroemde klik tussen twee mensen heeft volgens mij vooral – misschien wel alles – te maken met een onderlinge vertrouwdheid. Bij ons zorgde die vertrouwdheid ervoor dat we na dat eerste kopje koffie eigenlijk niet meer bij elkaar weg waren te slaan en dat alles in een sneltreinvaart gebeurde. Twee maanden na onze eerste afspraakje woonden we al samen en sindsdien is Bernard als een vader voor mijn zoontje. Samen met Bernards zoon vormen we ons eigen gezinnetje en genieten we van spelletjes doen en wandelingen maken. 

Zo weinig verwacht en zoveel gekregen, daarbij een handje geholpen door het geluk. Of het nou geluk of toeval is dat ik net op dát moment een reclame van HappyPancake op TV zag, dat ik zonder enige hoop toch een account aanmaakte, dat Bernard en ik bij elkaar in de buurt woonden en dat hij een engelengeduld had om zo lang op mijn berichtje te wachten. Misschien hebben we door allerlei kleine toevalligheden het grote geluk gevonden!

En wat betreft dat gevoel dat ik hem wilde houden, ook dat bleek wederzijds te zijn want Bernard heeft me ten huwelijk gevraagd. Ik denk dat wel duidelijk is wat ik heb geantwoord.

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: