Screen Shot 2019-11-10 at 14.28.28

Sunshine Story: hoe Angelique (38) en Pascal (43) elkaar vonden via HappyPancake

Een liefdesverhaal met een gouden tip

Een account aanmaken op een datingsite is vrij eenvoudig. Een eerste mail sturen lukt ook nog wel. Maar als er dan iemand op je Ontdekkingspagina verschijnt die er wel heel leuk uitziet, dan blijkt online daten nog niet zo simpel te zijn. Dan kan het zijn dat je eerst voorgaande minder geslaagde ervaringen met daten van je af moet schudden. En ja, natuurlijk wil je graag een leuk iemand ontmoeten, maar vindt die persoon behalve jou ook jouw kinderen leuk? Zou Eros je nog een kans geven en zijn pijlen dit keer raak schieten? Allemaal vragen die door mijn hoofd en hart spookten toen ik aan het mailen sloeg met Pascal. Ondanks dat ik huiverig was om stappen te zetten op het liefdespad, vond ik het tegelijkertijd ook wel heel bijzonder dat hij zo bleef volhouden. Ik betrapte mezelf er dan ook op dat ik telkens op mijn telefoon gluurde of hij misschien weer een berichtje had gestuurd.

Een date kon niet uitblijven! Niet alleen spraken we af in welk restaurant we zouden gaan eten, maar we beloofden elkaar ook ieder vijf vragen aan de ander, op een papiertje te schrijven. Ondanks de zenuwen voor onze eerste date, had ik vooral een vertrouwd gevoel toen ik Pascal zag. Tijdens het eten trokken we om de beurt een papiertje met een vraag. Op deze manier hoefden we niet bang te zijn voor ongemakkelijke stiltes en kwamen we al doende meer over elkaar te weten. Niet alleen de antwoorden waren verhelderend, maar ook de vragen die de ander had bedacht, maakten veel duidelijk.

Na talloze mails, tien vragen op een papiertje en een heel gezellig etentje was daar de eerste zoen op de motorkap van de auto. Dat is meer dan een jaar geleden en inmiddels wonen we samen met om het weekend een huis vol met vijf kinderen erbij. Door de liefde van mijn leven heb ik het vertrouwen in de liefde weer gevonden!

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: