Screen Shot 2018-10-18 at 14.11.57

Sunshine stories

Iedereen op HappyPancake heeft zo zijn/haar eigen redenen en wensen wanneer er op de knop “Registreer” wordt gedrukt. Hoe dan ook, is het niet heel gek om te stellen dat de meeste mensen een account hebben aangemaakt omdat ze op zoek zijn naar de Ware Jacob dan wel Jacoba. Toch lijkt men – gelet op de voorzichtige en gekscherende bewoordingen in presentaties – amper te durven geloven dat het mogelijk is om die ene leukerd via HappyPancake te kunnen vinden.

Zo zijn velen van jullie “niet op zoek, maar willen wel graag gevonden worden”. Soms vraagt iemand of een “betrouwbare, goed uitziende man” kan voorkomen dat ze “een kattenvrouwtje” wordt. En er spreekt een bepaalde hoop uit de zin dat “iedereen zijn grote liefde vindt, maar ik kan nog niet eens mijn andere sok vinden”. Een zin die de Ware aarzelend maar treffend omschrijft is “iemand met wie ik kan delen wat we gedurende de dag hebben meegemaakt”. En ook de bekende “schouder” en het “luisterende oor” horen in dit rijtje thuis.

Ondanks de behoedzame presentatieteksten, komt het wel zeker voor dat mensen hun toekomstige partner ontmoeten via HappyPancake! Een muur in Stockholm is daar getuige van. In Zweden is HappyPancake namelijk al jaren de grootste datingsite en hebben vele pancakes elkaar gevonden, blijkens de talrijke foto’s die zijn opgestuurd en inmiddels op een muur in het kantoor hangen. Verscheidene foto’s met zoenende stelletjes erop, een enkele foto zelfs met de Eiffeltoren op de achtergrond en jawel, zowaar ook foto’s van bruisende bruidsparen. 

HappyPancake Nederland heeft nog geen foto’s van blijde pannenkoeken ontvangen, maar wel berichten via Facebook en de mail ([email protected]) dat men zo blij is, omdat men elkaar dankzij HappyPancake heeft ontmoet. Van dat soort berichten wordt ook HappyPancake heel blij. Zo blij dat we de gelukkigen een dinerbon willen aanbieden, zodat ze hun eerste date nog eens over kunnen doen. In ruil voor dat avondje uit horen wij graag het liefdesverhaal over hoe het allemaal begon en andere zaken waar we misschien wel tranen van in onze ogen krijgen. 

Jullie Sunshine Story ☀️ delen we vervolgens graag via Facebook met andere (toekomstige) gebruikers van HappyPancake, zodat zij blijven geloven dat de liefde dus wel degelijk mogelijk is. Misschien voel jij je momenteel wanhopig omdat je op date nummer acht of negentien zit. Houd vol en heb het ondertussen gezellig! Wie weet, zie je morgen een profiel die wel heel dicht bij jouw ware Jacob(a) komt en schrijf je over een paar weken een mail naar HappyPancake over hoe jij die niet zocht, toch gevonden werd.

Lees ook onze blog https://blog.happypancake.nl/5-manieren-om-te-blijven-geloven-in-de-liefde

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: