Screen Shot 2019-01-03 at 11.37.19 AM

Staat het in de sterren geschreven?

Als je naast het aantal kinderen en het soort huisdier ook kunt vermelden wat je sterrenbeeld is, dan heeft een datingsite goed begrepen dat dit voor sommigen een belangrijk gegeven is. Dat het gesternte waaronder ze geboren zijn voor sommigen ernst is, valt te lezen in presentatieteksten zoals “als een echte Tweeling ben ik enthousiast” of “ik ben een open-minded Ram”. Of hieruit valt af te leiden dat Rammen in het algemeen niet open-minded zijn, laat ik over aan de (amateur-) astrologen onder jullie. De vermelding van een sterrenbeeld kan ook nog korter door het slechts op te nemen in een gebruikersnaam als “ikbeneenwaterman” of “schorpioen”. Voor de astrologie-aanhangers die zo’n gebruikersnaam voorbij zien komen: doe er je voordeel mee!

Voor degenen die in astrologie geloven, kan de planeet en het sterrenbeeld waaronder je geboren bent een grote invloed hebben op wat voor soort geliefde bij je past. En ook op wie dus niet bij je past! Dit wordt soms onder niet te misverstane bewoordingen beschreven: “alleen water-tekens hoeven te reageren” of “ik heb relaties gehad met een Steenbok en een Stier wat niet werkte”. Als een sterrenbeeld daadwerkelijk van invloed is op een persoons karaktereigenschappen, dan zou het geboorteteken bepalend kunnen zijn voor de (minder) goede afloop van een relatie. In ieder geval zijn de gebruikers die langs zo’n profiel scrollen, gewaarschuwd!

Aan het begin van een nieuw jaar komen veel sterrenkijkers met een liefdesprognose voor welke maand je grote kans hebt dat een nieuw liefde in je leven aanklopt. Zij die gehoopt hadden, in deze blog het verlossende woord te lezen wanneer die ene leukerd/lieverd/knapperd nu eindelijk eens aan de datingshorizon verschijnt, worden helaas teleurgesteld. Uiteraard, als alle liefdesplaneten in een rechte lijn staan, kunnen zij je wellicht helpen die nieuwe liefde te vinden. Tegelijkertijd kun je zelf de sterren een handje helpen door een eerste date te plannen met die vrouw/man met wie je zo gezellig aan het chatten bent. Misschien vind je elkaar in dezelfde ideeën over de kracht van de stand van de sterren of geloof je allebei juist helemaal niet in de invloed van sterrenbeelden. Hoe dan ook, ga voor die eerste date met elkaar, heb het leuk en hopelijk genieten jullie samen de sterren van de hemel!

“online



There are no comments

Add yours

%d bloggers like this: