Over HappyPancake

Waar wij achter kwamen toen we besloten om HappyPancake te maken? Online daten en dating apps worden niet alleen steeds populairder, maar ook steeds duurder! In veel andere markten worden dingen vaak goedkoper naarmate de service of het product populairder wordt. Maar het feit dat online daten enorm in populariteit is toegenomen, heeft niet veel goed met de prijs gedaan. Daar hopen wij verandering in te brengen met HappyPancake!

Ons streven is om een goede datingsite te zijn, met alle functies die je daarbij zou verwachten. Maar dan wel waarbij het daten gratis is. En dan bedoelen we ook VOLLEDIG gratis daten. Niets op Happy Pancake kost geld. Het gaat dus niet alleen om “gratis inschrijven” zoals op veel andere sites, maar om “alles gratis”. Je moet zowel iemand in wie je geïnteresseerd bent kunnen vinden als kunnen benaderen, zonder dat het geld hoeft te kosten. Wij vinden het een geweldig idee, en hopelijk vind jij dat ook!

Wij gaan graag staan voor de kwaliteit van HappyPancake als datingsite. Daarom doen wij ons uiterste best om Happy Pancake vrij te houden van inhoud en leden die niet op een datingsite thuis horen. We controleren alle teksten en foto’s voordat deze worden geüpload. We horen van jou als lid dan ook graag over dergelijke inhoud die op HappyPancake ongewenst is.

Dus hou jij ook van gratis daten?

Welkom bij HappyPancake, 100% gratis daten!

WIL JE CONTACT MET ONS OPNEMEN?

Bezoek ondersteuning