Screen Shot 2019-05-09 at 20.48.18

Interesses van de Blije Pannenkoeken: Eten & Drinken

Een voordeel van online daten is dat je hup, meteen je goede kwaliteiten in de strijd kan gooien en een flirt kan beginnen door bijvoorbeeld te vermelden dat je een goede kok bent. Doe je voordeel met deze kwaliteit, want er zijn genoeg gebruikers die schrijven ‘zou leuk zijn als jij lekker kan koken, want het is niet echt mijn ding’. Voor je het geval elkaar echt leuk mocht vinden, heb je alvast een beeld van een mogelijke taakverdeling in de keuken ;>) Maar voor het zover is, enkele tips gebaseerd op de interesses die de Blijde Pannenkoeken hebben aangegeven op het gebied van Eten & Drinken.

Hoewel zelf koken in de top 5 staat, doe je de meeste mensen een groot plezier met uit eten gaan of een terrasje pikken die respectievelijk op nummer 1 en 2 staan. Als de Nederlandse top-5 wordt vergeleken met de Finse en Zweedse top-5 (HappyPancake komt oorspronkelijk uit Zweden en is daar de grootste datingsite) valt op dat alle drie de landen koffie in hun top-5 hebben staan (Finland zelfs op nummer 1). Anders dan de Noorderlingen hebben wij geen alcoholische versnapering (wijn) in de top-5.

Als je je date wil meenemen naar een restaurant, dan zit je met sushi of pizza vrij goed. Samen met barbecueën (nummer 1) vormen deze de top-3 wat betreft ‘food’. Ben je nog niet zeker of je een avond vol gepraat krijgt en wil je rustig met een drankje beginnen tijdens jullie eerste date, dan zit je behalve met koffie ook met wijn (witte wijn!) en bier (speciaalbiertjes!) op de goede weg. Wil je heel romantisch iets meenemen voor je date, dan is chocola uiteraard een goede keuze waarbij pure chocolade het wint van melkchocolade. Wil je je date wat anders dan anders voorschotelen, dan zou je kunnen uitwijken naar de Hollandse pot zoals bijvoorbeeld stamppot, bitterballen of een frikandel. 

Tot slot, enkele date-tips. Zeer gewaardeerd onder jullie Blije Pannenkoeken is ook het broodje Hema-worst dus waarom elkaar niet ontmoeten bij de Hema en vandaar een stadswandeling beginnen? Als je twijfelt of je je eerste date eenvoudig of luxe moet aanpakken, moeten we een advies helaas schuldig blijven: een Michelin-restaurant en een picknick zijn precies even populair. Enne, nu jullie elkaar via HappyPancake hebben leren kennen, is het misschien leuk om tijdens een date samen pannenkoeken (op nummer 30!) te gaan eten. Misschien leuk voor het verhaal om later aan de kleinkinderen te vertellen…

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: