Screen Shot 2019-06-14 at 15.30.35

Interesses van de Blije Pannenkoeken: ‘Anders’

Een geliefde met wie je iets serieus kan opbouwen! Dat is toch wat de meeste mensen die zich hebben aangemeld op een datingsite, zoeken. Iemand om je gedroomde gezinsleven mee te beginnen of om de tweede helft van je leven mee te kunnen delen.  Aangezien eenieder wil weten wat voor vlees hij/zij in de digitale badkuip heeft, kun je via ‘Interesses’ aangeven wat je leuk vindt om te doen dan wel wat je leuk zou vinden bij een ander. Zo hoef je uiteraard niet allebei van dezelfde ‘Sport’ te houden. De een gooit nu eenmaal liever pijltjes op een dartbord dan dat hij/zij traint voor een marathon. Qua ‘Vakantie’ is het wel zo praktisch als je in een vroeg stadium weet dat hij graag gaat hiken in Scandinavië, terwijl zij liever haar handdoek uitspreidt op een Grieks strand.

En hoewel veel interesses aangegeven kunnen worden onder specifieke categorieën (variërend van Muziek tot Mode) zijn er ook zaken die erg belangrijk voor iemand kunnen zijn, maar net even iets anders zijn. Deze categorie heet heel verrassend ‘Anders’ en daarbij moet je denken aan zaken als:

Karaktereigenschappen

Absolute toppers zijn “eerlijkheid” en “humor” die – net als op de Finse site van HappyPancake – op nummer 1 en 2 van deze categorie staan. Bij de Zweedse Blije Pannenkoeken (HappyPancake komt oorspronkelijk uit Zweden en is daar de grootste datingsite) vallen deze twee eigenschappen net buiten de top-10. De nummer 1 en 2 aldaar zijn “Familieleven” (nr 15 in NL) en “Natuur” (‘bossen’ op nr 40 in NL). Andere karaktereigenschappen zoals ‘zelfstandig’, ‘gevoelig’ en ‘sociaal’ maken een belangrijk deel uit van hoe je bent en zul je waarschijnlijk ook in een ander waarderen.

Places to be

Met bijvoorbeeld ‘strand’ en ‘tentoonstellingen’ geef je niet alleen waar jij graag te vinden bent, maar het geeft wellicht ook een goede aanzet als eerste date. In deze categorie mag ‘Carnaval’ niet onvermeld blijven…kom er maar in, gebruikers uit Brabant en Limburg;>)

Relatiewensen

Het is uiteraard helemaal niet gek om op een datingsite je voorkeur voor een ‘latrelatie’ of ‘kinderwens’ kenbaar te maken. Net als ‘monogamie’ zijn dat elementen in een relatie waar jij gelukkig van wordt en dus het vermelden waard! En misschien ook niet gek om – zoals de Zweden doen – in deze categorie aan te geven dat ‘lepeltje aan lepeltje liggen’ je favoriete slaaphouding is.

Dieren

Al is het maar vanwege eventuele allergieën die een kink in de kabel zouden kunnen zijn in een opbloeiende liefde, wordt in deze categorie van (Huis)dieren melding gemaakt. Maar ook tijgers en pinguïns worden genoemd. Het schijnt dat als een pinguïn zijn/haar partner heeft gevonden, zij hun hele leven samenblijven. Past dat niet mooi op een datingsite?

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: