Screen Shot 2019-10-16 at 11.16.56

Sunshine Story: hoe Eva en Niek elkaar vonden via HappyPancake

Iemand om vast te houden

Zou ik online daten nog een laatste kans geven? Kon ik de moed vinden om het nog een keer te proberen? Maar toen ik de naam HappyPancake voorbij zag komen, ging ik direct overstag. Ik ben zo dol op pannenkoeken dat je van een heus pannenkoeken monster kan spreken, dus HappyPancake was precies de datingsite waar ik nog een poging wilde wagen. Dat is anderhalf jaar geleden en volgende maand trekt Niek bij me in, maar eerst nog een terugblik.

Alles ging zo vanzelf. Onze mailwisseling was gezellig en vaak zat ik in mijn eentje hardop te lachen om de grapjes van een man die ik nog nooit ontmoet had. We vonden allebei ‘daten is weten’ en aangezien de gesprekken zo leuk waren, wilden we elkaar snel ontmoeten in plaats van ellenlange mails blijven sturen. We wonen 80 kilometer uit elkaar dus toen Niek voorstelde mijn kant op te komen, vond ik het vooral heel tof dat hij die moeite voor mij wilde nemen.

Niek parkeerde iets te ver weg en vanaf een afstand kon ik hem goed bekijken. Bepakt met skeelers en een kadootje kwam hij mijn kant op lopen. Ik lichtelijk zenuwachtig, maar allebei vooral toch relaxt en op ons gemak begonnen we aan onze date met de gedachte ‘we zien wel waar het schip strandt’. Misschien niet geheel verbazingwekkend hebben we eerst pannenkoeken gegeten en daarna zijn we zoals ik aan hem had voorgesteld, een heel stuk gaan skeeleren.

Net als tijdens onze chats, was onze date meteen super leuk en gezellig. Ik weet niet wat spannender was: Niek in levende lijve ontmoeten of het feit dat ik niet kon remmen met mijn skeelers. Gelukkig bood Niek aan dat ik zijn arm mocht vasthouden zodat hij voor ons beiden kon remmen. En ook al kon Niek ons veilig stoppen, onze liefde was vanaf die dag niet te stoppen!

Na leuke reizen en nog meer skeeler-tochten, zijn we binnenkort dus echt samen. Dankzij mijn voorliefde voor pannenkoeken hebben we allebei iemand gevonden om vast te houden… en om nooit meer los te laten!

Detail foto: uit de ketting die Niek voor Eva liet maken, spreekt haar voorliefde voor pannenkoeken!

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: