right partner

Hoe trek je de juiste partner aan – 3 belangrijke inzichten

Heb je het idee dat je steeds de verkeerde mensen aantrekt? Heb je genoeg van de mismatches? De tijd loopt maar door en je hebt nog steeds niet de perfecte persoon ontmoet waarmee je de rest van je leven wilt doorbrengen. In plaats daarvan date je verschrikkelijke, behoeftige, luie of emotioneel onbereikbare mannen of vrouwen.

Vrees niet! In dit artikel leer ik je hoe je eindelijk de juiste mensen aantrekt in je leven. Het is belangrijk dat je 3 dingen beseft. Deze zijn de volgende.

“You are what you attract”

Een van de meest belangrijke dingen om te beseffen is dat bepaalde vormen van energie elkaar aantrekken.

Als jij eigenlijk niet klaar bent voor een serieuze relatie of jezelf nog niet 100% hebt geaccepteerd zoals je bent, dan zul je mensen aantrekken die daar gebruik van willen maken. Of je trekt mensen aan die hetzelfde in elkaar steken.

Waarom? Omdat dat precies is wat je nodig hebt. Kennelijk moet je een les leren over jezelf. Misschien is dat 3 keer, misschien is dat 10 keer achter elkaar.

Trek je voornamelijk players aan? Kijk dan eens naar je eigen motivatie. Ben je echt bereid om een serieuze relatie met die persoon te beginnen? Zie je echt een toekomst samen voor jullie?

Of is het eigenlijk het spel van aantrekken en afstoten dat het interessant maakt?

De perfecte partner bestaat niet

Stop met het wachten op de perfecte partner. Die bestaat niet. Iedereen heeft vervelende karaktereigenschappen, afwijkingen, verslavingen, gedachtepatronen, gedragingen etc.

Heb je de ideale man of vrouw gevonden? En raak je op den duur afgeknapt omdat hij of zij maar rare tenen blijkt te hebben of continu aan het werk is? Tja, dan is het aan jou om te bepalen of je dat kunt accepteren of niet.

De perfecte partner is iemand die jij in al zijn of haar gebreken nog steeds leuk vindt en accepteert voor hoe hij of zij is. Het idee van ware liefde is dat je van iemand in zijn geheel houdt.

Natuurlijk moet die ander dat ook bij jou doen. En de allerbelangrijkste stap om zo’n partner te vinden, is door eerst je eigen gebreken te accepteren en van jezelf te leren houden.

Je ‘wederhelft’ ben je zelf

Ben je op zoek naar iemand om je aan te vullen? Om je ‘compleet’ te maken? Kijk dan maar eens in de spiegel, want de enige persoon die je compleet kunt maken, ben je zelf.

Een partner kan een leuke toevoeging aan je leven zijn en vaak wordt je een nog betere versie van jezelf wanneer je de juiste partner vindt. Maar je kunt nooit compleet worden door iemand anders. Je bent namelijk al compleet.

En iemand anders daarvoor verantwoordelijk maken, is een te zware last voor die ander om te dragen. Een gezonde relatie bestaat uit twee partners die zich zonder elkaar ook al compleet en volwaardig voelen. Op die manier kunnen ze allebei zichzelf zijn en zijn ze niet van elkaar afhankelijk.

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: