happy–1050×525

Hoe flirt je op een subtiele manier? 10 x flirttips voor vrouwen

Sommige vrouwen zijn extreem goed in de kunst van het subtiel flirten. Ze lijken elke man om hun vinger te kunnen winden. Bezit jij dit talent (nog) niet? Maak je geen zorgen, subtiel flirten kun je leren. Hier volgen 10 subtiele flirttips die altijd werken.

1. Lach!

Wat is er aantrekkelijker dan iemand die je een prachtige glimlach schenkt?! Je glimlach heeft meer kracht dan je denkt. Mannen houden van vrouwen die vrolijk zijn en om hun grappen lachen. Ook al ben je de mooiste vrouw van de wereld, als je niet kunt lachen houdt het snel op.

2. Geef hem een compliment

Mannen zijn altijd bezig zichzelf te bewijzen. Dat is hun aard. Als je hem goed over zichzelf laat voelen, zeker wanneer hij iets aardigs doet, dan zal hij nog meer zijn best doen. Hij raakt verslaafd aan het goede gevoel dat jij hem geeft. Maar overdrijf het niet en geef hem alleen complimenten die je oprecht meent.

3. Maak oogcontact

Kijk iets langer in zijn ogen dan normaal en glimlach naar hem voordat je wegkijkt. 

4. Gebruik open lichaamstaal

Lichaamstaal is het geheim van succesvol en subtiel flirten. Richt je schouders en je heupen naar hem toe, speel met je haar, laat je polsen zien, knik en lach wanneer hij praat. Probeer niet je armen te kruisen en keer jezelf niet weg van hem. 

5. Raak hem lichtjes aan

Raak zijn schouder of arm aan terwijl je met hem praat. Of verras hem als hij met zijn rug naar je toe staat door je hand op zijn rug te leggen.

6. Giechel om zijn verhalen of opmerkingen

Het maakt niet uit hoe oud je bent, giechelen als een meisje om zijn grapjes of opmerkingen werkt altijd. 

7. Verhef je stem niet

Uit zenuwen kun je misschien overdreven hard gaan praten om op te vallen en zijn aandacht te krijgen. Dit werkt meestal averechts. De meeste mannen houden niet van vrouwen die zich te opvallend gedragen.

8. Plaag hem (een beetje)

Er is een grens tussen plagen en pesten. Overschrijd die niet. Je kan hem best flirterig plagen, maar zet hem niet te kakken, zeker niet bij zijn vrienden. Als je alleen met hem bent, dan is het makkelijker om hem te plagen. Mannen houden er absoluut niet van om in gezelschap tegengesproken te worden.

9. Fluister iets in zijn oor

Het maakt niet per se uit wat je in zijn oor fluistert, als je lippen zijn oor lichtjes aanraken is het halve werk al gedaan.

10. Laat hem speciaal voelen

Waar mannen van houden, is een vrouw die hen speciaal laten voelen. Lach naar hem, zeg leuke dingen tegen hem en maak hem op die manier duidelijk dat je geïnteresseerd in hem bent.

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: