Screen Shot 2019-07-08 at 20.50.11

Happy Dinner voor Henk en Rianne

‘Sunshine Stories’ noemen we ze bij HappyPancake. Als we een verhaal ontvangen van twee mensen die via HappyPancake het geluk bij elkaar hebben gevonden, dan voelt dat alsof de zon eventjes gaat schijnen, vandaar! Sinds onze start in Nederland (februari 2018) zijn er van de Sunshine Stories die we hebben mogen ontvangen, inmiddels drie stellen verloofd. Daartoe behoren ook Henk en Rianne dus toen zijn hun eerste date nog eens over deden met een diner-bon van HappyPancake, deden ze dat als toekomstige Mr & Mrs! 

En dan te bedenken dat ze elkaar bijna waren misgelopen. Op de dag dat Rianne had gezien dat Henk op haar profiel had gekeken, stuurde ze hem een flirt waarna hij haar een berichtje stuurde. Gelukkig had Henk juist op dat moment Rianne’s profiel bekeken, want zij had de dag ervoor besloten om die dag haar account te verwijderen. Het is moeilijk voor te stellen dat als Henk langer had gewacht, hij niet zou hebben kennisgemaakt met nog twee prinsesjes, namelijk de jonge dochters van Rianne. 

En nu konden ze tijdens hun tweede eerste date praten over die romantische Oudejaarsavond. Van tevoren had Henk aan Rianne laten doorschemeren dat als hij haar ten huwelijk zou vragen, hij dat niet op Oudejaarsavond zou doen omdat dat “toch wel erg cliché zou zijn”. Nietsvermoedend genoot Rianne omringd door haar familie die avond dan ook van de spelletjes en oliebollen, terwijl Henk vooral zijn zenuwen de baas probeerde te blijven. Ook toen de muziek uit ging en Henk aan zijn toespraak begon, dacht Rianne niet meer dan dat er een toast op het nieuwe jaar aankwam. Pas toen Henk aan haar meisjes vroeg of ze het goed vonden als hij hun bonuspapa werd begon het Rianne te dagen. Geknield voor Rianne, liet Henk een doosje aan haar zien. En ook al was het een klein doosje, er pasten maar liefst drie ringen in. Twee voor Rianne’s dochters en één voor Rianne, zijn grote liefde! En drie ringen leidden naar drie “Jaaa’s”! En straks op de rode loper zal Henk ook worden begeleid met door zijn drie prinsessen als Rianne’s dochters de rozenblaadjes voor hen uit zullen strooien. 

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: