Screen Shot 2020-01-15 at 09.17.37

5 Tips om haar te verrassen

Een van de leuke dingen van een relatie hebben, is om de ander te verrassen. Mee eens? Of ben je niet zo’n ster in het bedenken waar je je vriendin een plezier mee kan doen? Voel je je al een hele vent als je iets bedacht hebt voor Valentijnsdag en haar verjaardag? Voor het geval je wat hulp kan gebruiken om attent uit de hoek te komen, volgen hier vijf tips.

1) Bloemen of chocola

Ik hoor je denken “ja, dat is een inkoppertje, dat kan ik zelfs bedenken!” Maar wat als het verrassingseffect in iets anders zit? Hoe beduusd zal je liefje reageren als je die bos bloemen op haar werk laat bezorgen? En als je bloemen in haar fietsmand legt zodat ze die ‘s ochtends vroeg ziet, zal dat haar werkdag letterlijk kleur geven. En chocola? Altijd goed, maar als je dat geeft als ze ongesteld is, scoor je bonuspunten!

2) Doe iets met haar wat jij niet leuk vindt

Ja, je leest het goed! Het gaat nu even niet om jou. Het idee is om je queen te verrassen, weet je nog? Dus als zij dol is op shoppen of graag naar schlager-festival gaat, zet je dan over je tegenzin heen en ga ervoor! Jouw pret ligt in de blik van je vriendin als je tegen haar zegt “lieverd, vandaag gaan we iets leuks doen.”

3) Verzorg een lekkere borrel na een drukke dag

Neem een uurtje eerder vrij van je werk zodat je het thuis gezellig kan maken met kaarsjes en kaasjes. Ze zal je dankbaar zijn voor het gevoel dat ze bij thuiskomst de stress van zich af voelt glijden. En ja, een lekker wijntje kan ook wonderen doen. 

4) “Her-time” 

Iedereen lijkt tegenwoordig te verlangen naar “me-time”: even tijd voor jezelf waarop je niet efficiënt een beetje van dit en nog meer van dat, hoeft te doen. Wat als jij nou haar “me-time” mogelijk maakt door met een stofzuiger door het huis te gaan terwijl zij lekker op de bank mag liggen? Als je dan ook nog haar lievelingsmaaltijd op tafel weet te toveren, kun jij een vinkje zetten bij “mijn lief happy gemaakt”!

5) Organiseer feestje

Naast de alledaagse drukte van werk/studie, zorg voor familie, de boodschappen en ook nog eens sportief proberen te zijn, blijft er weinig tijd over om je sociale contacten op peil te houden. Als verrassing kun je een surprise party (of etentje) organiseren voor je vriendin waarvoor je haar/jullie vrienden uitnodigt. Zo haal je de gezelligheid in huis, een blije partner bij inbegrepen! 

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: