Screen Shot 2019-10-16 at 16.31.22

5 tekens dat er een klik is

In de film The Lion King wordt het bezongen in het lied ‘Can you feel the love tonight?’. Soms is het zelfs voor buitenstaanders zoals Timon en Pumbaa in de film, overduidelijk dat er sprake is van een klik tussen twee mensen (of nou ja…twee leeuwen dus). De chemie tussen twee personen kan zo sterk zijn dat zelfs een stokstaart en een wrattenzwijn zien dat “there is magic everywhere”. Mocht je zelf weleens hebben meegemaakt dat je je als een magneet tot iemand aangetrokken voelde, kan dat zo overweldigend zijn dat je je achteraf afvraagt of het wel echt was. Hieronder volgen vijf punten die erop duiden dat er hoogstwaarschijnlijk echt iets bijzonders gaande was.

Lichaamstaal: Ook al durf je het nog niet op te biechten dat je een oogje (of een heel groot oog) op hem/haar hebt, kan je lichaamstaal je al verraden. Lichaamstaal gaat eigenlijk vanzelf en is moeilijk onder controle te houden. Daarbij komt dat je lichaam ook (meestal) de waarheid spreekt. Bijvoorbeeld als je in een leuk gesprek zit, leun je vaak als vanzelf naar elkaar toe. Keep (it) moving!  

Oogcontact: Elkaar in de ogen kijken als het klikt, kan ontzettend heftig zijn. Zo heftig dat je gewoon weg moet kijken om vervolgens weer verder te gaan met het kijken naar die ander. Misschien kun je in het geval dat de vonk is overgeslagen, beter spreken van ’staren’… 

(Subtiel) flirten: Door de klik voelt alles tussen jullie al zeer intens. Zijn hand op je schouder, haar kus op je wang. De passie spat er zo van af dat je niet al te opzichtig wilt flirten. Door alleen heel subtiel te flirten is het haast niet zichtbaar voor anderen, waardoor het ook nog eens voelt alsof jullie samen een geheim delen.Lachen

Lachen: Als jullie die beroemde chemie hebben, dan is het haast moeilijk om niet te lachen als je bij elkaar bent. Het is niet alleen het schateren om elkaars grapjes, maar vooral ook die zachte lach om je mond. Gewoon omdat je het leuk vindt om naar elkaar te kijken en uiteraard omdat je zo blij bent dat Eros zijn liefdespijlen raak heeft geschoten. 

De tijd vliegt voorbij: Je schrikt er gewoon van hoe snel de tijd vliegt als jullie samen zijn. Het lijkt wel alsof er nooit genoeg tijd is om samen door te brengen en je kunt je niet voorstellen dat je ooit genoeg krijgt van bij die ander zijn.

En oh tot slot, als je de neiging hebt om als je bij de ander bent ‘Can you feel the love tonight?’ te zingen… dan is dat trouwens ook een teken!

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: