happy1

5 Meest sexy eigenschappen in een man

Waar vallen vrouwen nou eigenlijk op? Dat zou je wel willen weten, niet? Wat zou het toch fijn zijn als je in het hoofd van vrouwen kon kijken. Het zou het in ieder geval een stuk makkelijker maken om een partner te zoeken en de aandacht van je nieuwe droomvrouw te trekken.

Ten eerste moet je even iets begrijpen: uiterlijk doet er niet toe.

Althans, uiterlijk is niet het belangrijkst waar een vrouw naar kijkt bij het uitzoeken van een partner. Uit onderzoek blijkt dat voor lange termijn relaties, vrouwen het uiterlijk minder belangrijk vinden.

Uiteraard moet er wel een wederzijdse aantrekkingskracht zijn, maar die kan ook ontstaan door je karakter, humor, gedrag of levenswijze.

Dus, waar smelten vrouwen voor?

1. Humor

Humor is een van de belangrijkste manieren waarmee je het hart van een vrouw verovert. Door humor te gebruiken kom je slimmer over en breek je het ijs sneller. Ga nou niet een reeks moppen in je hoofd stampen, want te veel grappen en grollen werkt averechts.

Humor is belangrijk, maar je mag ook best wel eens serieus zijn.

2. Eerlijkheid

Dagelijks liegen we allemaal wel eens (“Nee hoor, je billen zien er goed uit in die broek!”), maar eerlijkheid wordt toch echt het best gewaardeerd. Zeker als het over een belangrijk onderwerp gaat.

Het heeft ballen nodig en karakter om eerlijk te zijn. Je laat zien dat je dan ook genoeg karakter hebt om een goede, zorgzame partner op de lange termijn te zijn.

3. Authenticiteit

Het mooiste wat je kunt zijn, is jezelf. Vrouwen vallen op mannen die écht zijn, die zich niet stoerder voordoen dan dat ze zijn of ineens cool gaan doen met hun vrienden.

Ja, soms hebben we andere ‘rollen’ in bepaalde sociale situaties, maar wees niet bang om uiting te geven aan je individualiteit. Als ze daar niet op valt, dan heb je toch de verkeerde te pakken.

4. Luisteraar

Mannen en vrouwen communiceren op totaal verschillende manieren. Echt, het lijkt inderdaad wel alsof we soms van een andere planeet komen. Maar, communiceren kun je leren. En als je weet hoe je moet luisteren, dan is het halve werk al gedaan.

Een vrouw gebruikt communicatie om een band op te bouwen. Soms wil ze gewoon eventjes haar ei kwijt en hoeft ze niet meteen een oplossing voor alles. Laat haar gewoon uitpraten, probeer je in haar schoenen te verplaatsen en geef haar een knuffel als ze dat nodig heeft.

5. Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen gaat gepaard met zelfliefde en hangt nauw samen met authenticiteit. Het gaat hier dus niet om een geveinsd zelfvertrouwen waarbij je jezelf cooler voordoet dan je bent.

Het gaat erom dat je niet bang bent om jezelf te zijn. Een vrouw voelt zich hierdoor veilig en kan daardoor ook meer zichzelf zijn. En dat is precies waar ze naar op zoek is!

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: