dejting-profil

3 Tips voor een onweerstaanbaar dating profiel

Om op te vallen tussen de duizenden online dating profielen, moet je origineel, creatief en vooral jezelf zijn. Jij hebt een unieke persoonlijkheid, die je naar voren moet laten komen. Veel mensen hebben hier moeite mee, maar met onze tips zul je zien dat jij voor dit weekend nog een date scoort.

Het blijkt dat bijna 70% van de mensen die aan online dating doen, gefrustreerd raken omdat het voor hen vaak niet werkt. De reden hiervoor is dat ze geen succesvol dating profiel hebben.

Tip #1: Zorg voor sprekende foto’s

Natuurlijk draait je profiel niet alleen om de foto’s, maar dat is wel het eerste waar mensen naar kijken. Zorg dus dat je mooie foto’s hebt, waarop je persoonlijkheid goed naar voren komt.

Als man kun je die foto van je blote borstkas in de sportschool of die grote vis die je hebt gevangen beter in je digitale lade laten liggen. Daar zijn er al genoeg van. Hoewel het iets over je hobby’s zegt, zegt het niets over je persoonlijkheid.

Kies een foto waarop je bijvoorbeeld geanimeerd met iemand in gesprek bent en waarop je écht lacht. Laat zien dat je avontuurlijk bent, maar ook betrouwbaar. Dus geen party foto’s of selfies.

Dit geldt ook voor de vrouwen. En laat de foto’s met je puppy of kat maar achterwege. Een man denkt al snel dat dat alles is waar je om geeft en dat er geen ruimte in je leven is voor hem.

Tip #2: Wees positief

Hoe vaak kom je wel niet de zin “Neem geen contact op als je…” tegen? Het is logisch dat mensen op een gegeven moment genoeg hebben van dates die blijken tegen te vallen of niet zijn wat ze verwachten. Maar laat dit niet je toekomst bepalen. Het enige wat mensen zien is “Neem geen contact op”, dus dat zullen ze dan niet doen ook.

Tip #3: Maak je profiel uniek

Wat maakt jij, jij? Natuurlijk kun je zeggen: “Ik hou van lange wandelingen op het strand, ik werk als barista en ik hou van reizen”. Maar wát vind je zo leuk aan het strand, je werk of reizen?

Zeg bijvoorbeeld: “Wat ik mooi vind aan reizen is dat je nieuwe kanten van jezelf leert kennen die je anders nooit had ontdekt.” Of: “Wist je dat de zee een ontspannende werking op je hersenen heeft?”

Vermijd standaard zinnen en antwoorden. Hoe meer je bij jezelf blijft, hoe meer succes je gaat hebben.

Veel plezier dit weekend!

Heb jij nog tips om hieraan toe te voegen? Laat het weten in de comments, we horen graag van je!

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: