men-flirting-1050×784

3 Dingen die mannen zoeken in een vrouw

Waarom zijn mannen wel geïnteresseerd in sommige vrouwen en niet in andere vrouwen? Wat maakt vrouwen aantrekkelijk voor mannen? Denk je dat het ze alleen om je looks gaat? In tegenstelling tot wat veel vrouwen denken, geven mannen over het algemeen helemaal niet zoveel om het perfecte uiterlijk.

Sterker nog, de meeste mannen geven er helemaal niets om! Maar wat vinden ze wel belangrijk? Hier zijn 3 dingen die je onweerstaanbaar maken voor een man.

1. Een vrouw die de beste versie van zichzelf is

Ook al ben je nog zo mooi, als je je niet happy voelt over jezelf of een arrogante uitstraling hebt, dan houden veel mannen het voor gezien. Je vibe is hetgeen wat mannen aantrekt. Dat komt van binnenuit.

Daarbij focussen vrouwen (maar ook mannen) wanneer ze in de spiegel kijken meestal alleen maar op de punten die ze zelf minder mooi vinden. Maar als een man zich aangetrokken tot je voelt, dan ziet hij deze punten niet. Hij is te druk met het focussen op je goede punten.

Hoe kun je nu de beste versie van jezelf worden, van binnen en van buiten?

Vind uit wat jou goed staat. Focus niet te veel op wat er in de mode is. Verschillende kleuren en vormen passen bij verschillende mensen. In welke kleding voel jij je goed en sexy?
Werk aan je positieve levenshouding. Dat maakt veel meer verschil uit dan die 3 kilootjes.
Vind een sport die je leuk vindt of ga naar de sportschool. Bewegen maakt je gelukkig (wat weer helpt bij je positieve houding en vibe) en geeft je een gezonder en sterker lichaam.

2. Een vrouw die warm en liefhebbend is

Affectie is aantrekkelijk. Een open, warme houding is wat mannen zoeken. Fysiek samenzijn is nodig om een band te scheppen. Geef hem een knuffel, raak zijn arm aan, wees benaderbaar.

Fysiek samenzijn maakt allerlei stofjes vrij in het lichaam, zoals oxytocine, die helpen bij het opbouwen van een goede band. Daarbij is goede seks ook erg belangrijk voor een man (en net zo goed voor een vrouw), dus als jullie geen goede match zijn in bed, dan houd jullie relatie waarschijnlijk niet lang stand.

3. Een vrouw die dezelfde dromen en passies deelt

Als je niet dezelfde doelen hebt of dezelfde dromen, dan is er waarschijnlijk geen langdurige toekomst voor jullie weggelegd. Mannen zoeken een vrouw die hun doelen deelt. Dat betekent niet dat je moet doen alsof je zijn doelen deelt of dat je jouw doelen maar opzij moet zetten.

Het betekent dat jij ook een man moet zoeken die jouw dromen deelt. De kans is dan groter dat jullie een langdurige relatie kunnen opbouwen. Besteed dus bewust aandacht aan het uitzoeken van jullie ambities als je op zoek bent naar een serieuze relatie.

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: