10 stappen om

10 stappen om iemand voor je te laten vallen

Heb je iemand gevonden die je geweldig lijkt, maar weet je niet precies hoe je het moet aanpakken? Het is lastig te bedenken wat je moet doen om een ander niet alleen nieuwsgierig naar je te maken, maar ook te zorgen dat hij of zij je zo leuk gaat vinden dat jullie close kunnen worden.
Hier geven we je tips om iemand echt aan de haak te slaan zodat hij of zij meer tijd met je wil doorbrengen en zo kan ontdekken hoe leuk jij bent!
Zo laat je iemand voor je vallen
1. Toon je interesse met een kort berichtje – Probeer niet te overdrijven, een kort ”Hoi, wat ben je aan het doen?” is vaak effectiever dan je denkt.

2.Houd intensief contact – Zorg dat je nauw contact hebt zodat jullie altijd in elkaars gedachten blijven.

3. Stel al vroeg voor elkaar te ontmoeten maar houd het casual– Stel al vroeg tijdens jullie berichtenwisseling voor af te spreken maar doe dit op een manier dat er geen spanningen ontstaan verbonden aan een ’klassieke’ date.

4. Maak een afspraak om iets alledaags te doen – Maak een wandeling of ga ergens koffie drinken, meer dan dat hoeft niet.

5. Laat meteen iets van je horen, bedank voor de date maar wees voorzichtig met complimentjes – Speel geen hard to get en laat snel iets van je horen, zeg iets concreets over wat je van de date vond.

6. Behoud contact maar wacht af met een nieuwe afspraak – Blijf na jullie eerste ontmoeting contact houden zoals jullie hiervoor deden. Je hoeft niet meteen een nieuwe date te plannen.

7. Spreek een tweede keer af – Vraag deze keer wat je date wil doen, zodat hij of zij het gevoel heeft controle over de situatie te hebben.

8. Wees na deze tweede date guller met positieve feedback – Heb je het gevoel dat je date zich wat comfortabeler voelt, wees dan na dit afspraakje wat guller met je positieve woorden.

9. Spreek vaker af, maar kom niet te snel te dichtbij – Voelen jullie je op je gemak bij elkaar, spreek dan vaker af maar wacht af met verdere toenadering.
10. Zit het goed dan komt het vanzelf goed – Dan willen jullie nu beiden meer uit je relatie halen.

Wat is jouw tactiek om iemand voor je te laten vallen?
Deel jouw succesverhaal hieronder!

“onlineThere are no comments

Add yours

%d bloggers like this: